Tambahkeun ka paporit
 
Angkat ti paporit

Lembar kerja Sajaba kolom

Lembar kerja Sajaba kolom ngidinan Anjeun pikeun ngitung nambahan (jumlah) dua angka, ngagunakeun métode Sajaba kolom, sarta meunangkeun LKS of Sajaba kolom.

Tuliskeun dua angka

tambah