Tambahkeun ka paporit
 
Angkat ti paporit

Lembar kerja kolom pangurangan

Lembar kerja kolom pangurangan ngidinan Anjeun pikeun ngitung subtracting (béda) dua angka, ngagunakeun métode kolom pangurangan, sarta meunangkeun LKS kolom pangurangan.

Tuliskeun dua angka, subtrahend jeung minuend.

kirang