Tambahkeun ka paporit
 
Angkat ti paporit

Mata Artos sajarah ongkos ukar

Ongkos bursa sajarah keur sakabeh currencies di dunya saprak 1992 saacan ayeuna. grafik ukar Mata Artos keur unggal taun, bulan jeung 20 taun ka tukang.

Ongkos devisa

Dollar AS Euro
Afghani Afghan Ariary Malagasy
Bahrain dinar Baht Thailand
Balboa Panamanian Bangladés Taka
Bitcoin Boliviano Bolivian
Bosnia jeung Hérzégovina mark convertible Botswana pula
Brunei dollar Burundi franc
Butan ngultrum Bélis dollar
CFC franc Cape Verde escudo
Chilean Unidad de Fomento Cordoba Nicaraguan
Dalasi Gambian Denar Makedonia
Dinar Aljazair Dinar Iraqi
Dinar Kuwaiti Dinar Libya
Dinar Serbia Dinar Tunisia
Dinar anyar Yugoslavian Dirham Maroko
Djibouti franc Dollar AS
Dollar Aussie Dollar Bahamian
Dollar Barbados Dollar Bermuda
Dollar Betawi Dollar Fiji
Dollar Guyana Dollar Hong Kong
Dollar Kanada Dollar Kapuloan Kayman
Dollar Kapuloan Solomon Dollar Karibia Wétan
Dollar Liberia Dollar Namibian
Dollar Singapura Dollar Suriname
Dollar Zimbabwé Drachma Yunani
Dram Arménia ECU
Escudo Portugis Ethiopian birr
Euro Filipina peso
Florin Aruban Forint Hungaria
Franc Belgian Franc Comoran
Franc Congolese Franc Perancis Pasifik
Franc Rwandan Franc Swiss
Georgian Malari Ghana cedi
Gibraltar pound Gourde Haitian
Guaran Guernsey pound
Guinea franc Gulden Antilliaanse
Honduran lempira Hryvnia
Islandia krone Jersey pound
Jordan dinar Kazakhstani tenge
Kenya shilling Kina
Koruna Czech Koruna Slovak
Kosta Rika titik Kroasia Kuna
Krona Swedia Krone Norwegia
Kroon Éstonia Kwacha Zambian
Kwanza Kwanza anyar Angolan
Kyat Burma Lao Kip
Lativia iwung Lek basa Albania
Leone Leu Moldova
Leu Romania Lev Bulgaria
Lilangeni Lira Maltese
Lira Turki New Lire Italia
Litas Lituania Loti
Makuta Denmark Malawi kwacha
Malaysin ringgit Manat Azerbaijan
Manx pound Mark Deutsche
Mark fin Mauritius rupia
Metical Mozambican Mexican peso
Mongolia tugrik Naira Nigerian
Nakfa Nyata Brasil
Ouguiya Mauritanian Pa`anga
Pakistan rupia Pataca Macanese
Perancis koplok Peruvian Nuevo sol
Peseta Spanyol Peso Argéntina
Peso Chilean Peso Colombian
Peso Cuban Peso Dominika
Peso Uruguayan Pound Irlandia
Pound Kapuloan Falkland Pound Lebanese
Pound Mesir Pound Siria
Pound Sunda Pound Sunda Kidul
Pound sterling Quetzal Guatemalan
Rand Rial Iran
Rial Omani Rial Yemeni
Riel Cambodian Riyal Qatari
Riyal Saudi Ruble Belarusian
Ruble Rusia Rufiyaa Maldivian
Rupia India Rupia Nepalese
Rupiah Indonesian SDR (Special teken hak)
Saint Héléna pound Selandia Anyar dollar
Seychelles rupia Shekel anyar Israél
Shilling Austria Shilling Somali
Shilling Tanzanian Siprus pound
Som Kyrgyzstani Somoni Tajikistani
Sri Lanka rupia Suriname guilder
São Tomé jeung Príncipe dobra Taiwan dollar anyar
Tala Titik Salvadoran
Tolar Slovenia Trinidad jeung Tobago dollar
Turkménistan Manat Turkménistan Manat anyar
UAE Dirham Uganda shilling
Uzbekistan jumlah Vanuatu vatu
Venezuelan bolivar fuerte Vietnamesse dong
Walanda guilder Won Korea Kalér
Won Korea Kidul Yen
Yuan Zimbabwean dollar
Zloty Polandia 1 Troy ounce emas (emas éléktronik / emas éléktronik)
1 Troy ounce perak

Ka luhur pikeun daptar tina ongkos ukar

Nilai tukar mata uang, tanda mata mata dunya pikeun 2021.

Nilai tukeur atanapi tanda petik Pound Sunda kanggo 2021 kanggo unggal bulan sareng unggal dinten. Nilai tukeur atanapi tanda petik Pound Sunda kanggo 2021 kanggo unggal bulan sareng unggal dinten. Nilai tukar poéan (cutatan) mata uang dunya pikeun 2021.

Nilai tukar mata uang, tanda mata mata dunya pikeun 2020.

Urang nyimpen sajarah sadayana mata uang unggal dinten. Urang nyimpen sajarah sadayana mata uang unggal dinten. Nilai tukeur atanapi cutatan mata uang dunya pikeun 2020 kanggo unggal bulan sareng unggal dintenna.

Sejarah kutipan sareng kurs pertukaran dina 2019.

Sajarah Pound Sunda tanda petik pikeun tiap dinten tina 2019. Sajarah Pound Sunda tanda petik pikeun tiap dinten tina 2019. Database ngeunaan riwayat kurs.

Nilai tukar mata uang, tanda mata mata dunya pikeun 2018.

Nilai tukeur atanapi tanda petik Pound Sunda kanggo 2018 kanggo unggal bulan sareng unggal dinten. Nilai tukeur atanapi tanda petik Pound Sunda kanggo 2018 kanggo unggal bulan sareng unggal dinten. Urang nyimpen sajarah sadayana mata uang unggal dinten.

Nilai tukar mata uang, tanda mata mata dunya pikeun 2017.

Pound Sunda kurs kanggo dinten anu pas pikeun 2017. Pound Sunda kurs kanggo dinten anu pas pikeun 2017. Sejarah kutipan mata uang pikeun unggal dinten tina 2017.

Nilai tukar mata uang, tanda mata mata dunya pikeun 2016.

Sajarah mata uang dunya sapopoé. Sajarah mata uang dunya sapopoé. Pound Sunda kurs kanggo dinten anu pas pikeun 2016.

Nilai tukar mata uang, tanda mata mata dunya pikeun 2015.

Sajarah Pound Sunda tanda petik pikeun tiap dinten tina 2015. Sajarah Pound Sunda tanda petik pikeun tiap dinten tina 2015. Di dieu anjeun tiasa ngartos tingkat mata uang naon waé pikeun beurang.

Sejarah kurs sareng cutatan pikeun 2014.

Poean Pound Sunda Nilai kurs (quote) kanggo 2014. Poean Pound Sunda Nilai kurs (quote) kanggo 2014. Nilai tukeur kanggo dinten anu pas pikeun 2014.

Sejarah kutipan sareng kurs pertukaran dina 2013.

Pound Sunda Kurs sareng tanda petik pikeun 2013 pikeun unggal dinten. Pound Sunda Kurs sareng tanda petik pikeun 2013 pikeun unggal dinten. Nilai tukar poéan (cutatan) mata uang dunya pikeun 2013.

Sejarah kutipan sareng kurs pertukaran dina 2012.

Nilai tukeur kanggo dinten anu pas pikeun 2012. Nilai tukeur kanggo dinten anu pas pikeun 2012. Urang nyimpen sajarah sadayana mata uang unggal dinten.

Sejarah kutipan sareng kurs pertukaran dina 2011.

Sajarah kurs sadayana mata uang ka sadayana. Sajarah kurs sadayana mata uang ka sadayana. Nilai tukeur sareng tanda petik pikeun 2011 kanggo unggal dinten.

Sejarah kurs sareng cutatan pikeun 2010.

Nilai tukeur sareng tanda petik pikeun 2010 kanggo unggal dinten. Nilai tukeur sareng tanda petik pikeun 2010 kanggo unggal dinten. Sajarah lengkep tina tanda petik artos sapopoé pikeun unggal taun.

Nilai tukar mata uang, tanda mata mata dunya pikeun 2009.

Di dieu anjeun tiasa ngartos tingkat mata uang naon waé pikeun beurang. Di dieu anjeun tiasa ngartos tingkat mata uang naon waé pikeun beurang. Pound Sunda kurs kanggo dinten anu pas pikeun 2009.

Sejarah kutipan sareng kurs pertukaran dina 2008.

Nilai tukeur atanapi tanda petik Pound Sunda kanggo 2008 kanggo unggal bulan sareng unggal dinten. Nilai tukeur atanapi tanda petik Pound Sunda kanggo 2008 kanggo unggal bulan sareng unggal dinten. Nilai tukeur sareng tanda petik pikeun 2008 kanggo unggal dinten.

Nilai tukar mata uang, tanda mata mata dunya pikeun 2007.

Sajarah lengkep tina tanda petik artos sapopoé pikeun unggal taun. Sajarah lengkep tina tanda petik artos sapopoé pikeun unggal taun. Pound Sunda Kurs sareng tanda petik pikeun 2007 pikeun unggal dinten.

Nilai tukeur sareng tanda petik pikeun 2006.

Urang nyimpen sajarah sadayana mata uang unggal dinten. Urang nyimpen sajarah sadayana mata uang unggal dinten. Nilai tukeur atanapi tanda petik Pound Sunda kanggo 2006 kanggo unggal bulan sareng unggal dinten.

Nilai tukeur sareng tanda petik pikeun 2005.

Database ngeunaan riwayat kurs. Database ngeunaan riwayat kurs. Poean Pound Sunda Nilai kurs (quote) kanggo 2005.

Nilai tukeur sareng kutipan mata uang dunya pikeun 2004.

Sejarah kutipan mata uang pikeun unggal dinten tina 2004. Sejarah kutipan mata uang pikeun unggal dinten tina 2004. Di dieu anjeun tiasa ngartos tingkat mata uang naon waé pikeun beurang.

Nilai tukeur sareng kutipan mata uang dunya pikeun 2003.

Poean Pound Sunda Nilai kurs (quote) kanggo 2003. Poean Pound Sunda Nilai kurs (quote) kanggo 2003. Sajarah lengkep tina tanda petik artos sapopoé pikeun unggal taun.

Nilai tukeur sareng kutipan mata uang dunya pikeun 2002.

Sajarah mata uang dunya sapopoé. Sajarah mata uang dunya sapopoé. Nilai tukeur atanapi cutatan mata uang dunya pikeun 2002 kanggo unggal bulan sareng unggal dintenna.

Nilai tukeur sareng tanda petik pikeun 2001.

Pound Sunda Kurs sareng tanda petik pikeun 2001 pikeun unggal dinten. Pound Sunda Kurs sareng tanda petik pikeun 2001 pikeun unggal dinten. Sejarah kutipan mata uang pikeun unggal dinten tina 2001.

Nilai tukeur sareng tanda petik pikeun 2000.

Di dieu anjeun tiasa ngartos tingkat mata uang naon waé pikeun beurang. Di dieu anjeun tiasa ngartos tingkat mata uang naon waé pikeun beurang. Nilai tukeur atanapi cutatan mata uang dunya pikeun 2000 kanggo unggal bulan sareng unggal dintenna.

Sejarah kutipan sareng kurs pertukaran dina 1999.

Nilai tukar poéan (cutatan) mata uang dunya pikeun 1999. Nilai tukar poéan (cutatan) mata uang dunya pikeun 1999. Sejarah dunya Pound Sunda Kurs tukar kanggo 1999 pikeun unggal dinten.

Sejarah kurs sareng cutatan pikeun 1998.

Di dieu anjeun tiasa ngartos tingkat mata uang naon waé pikeun beurang. Di dieu anjeun tiasa ngartos tingkat mata uang naon waé pikeun beurang. Pound Sunda kurs kanggo dinten anu pas pikeun 1998.

Sejarah kurs sareng cutatan pikeun 1997.

Sajarah Pound Sunda tanda petik pikeun tiap dinten tina 1997. Sajarah Pound Sunda tanda petik pikeun tiap dinten tina 1997. Nilai tukeur kanggo dinten anu pas pikeun 1997.

Tanda kutip sareng kurs mata uang dunya pikeun 1996.

Sejarah kutipan mata uang pikeun unggal dinten tina 1996. Sejarah kutipan mata uang pikeun unggal dinten tina 1996. Pound Sunda kurs kanggo dinten anu pas pikeun 1996.

Nilai tukeur sareng tanda petik pikeun 1995.

Sejarah kurs mata uang mata uang dunya pikeun 1995 pikeun unggal dinten. Sejarah kurs mata uang mata uang dunya pikeun 1995 pikeun unggal dinten. Di dieu anjeun tiasa ngartos tingkat mata uang naon waé pikeun beurang.

Sejarah kurs sareng cutatan pikeun 1994.

Sajarah kurs sadayana mata uang ka sadayana. Sajarah kurs sadayana mata uang ka sadayana. Sajarah Pound Sunda tanda petik pikeun tiap dinten tina 1994.