Tambahkeun ka paporit
 
Angkat ti paporit

Wewengkon rhombus a, wewengkon rhombus rumus kalkulator

Rhombus rumus wewengkon kalkulator ngidinan Anjeun pikeun manggihan hiji wewengkon rhombus a, ku rumus, ngagunakeun panjang sisi rhombus, jangkungna, panjang diagonals, incircle atawa radius circumcircle.

Metoda ngitung wewengkon rhombus a

Sisi:    Jangkungna:

Wewengkon rhombus a

Rhombus nyaeta minagka basajan sakabéh nu opat sisi boga panjang anu sarua.
Formula pikeun wewengkon trapezoid hiji: Wewengkon rhombus a ,
mana - sisi, h - jangkungna