Tambahkeun ka paporit
 
Angkat ti paporit

Amperage, résistansi, harti tegangan kalkulator

Amperage, résistansi, harti tegangan kalkulator ngidinan Anjeun pikeun ngitung kakuatan arus listrik, tegangan jeung lalawanan dina bagian circuit listrik kalayan ngagunakeun hukum Ohm sacara.

Ngitung ku hukum Ohm sacara

Tegangan (U): Polt
Résistansi (R): Ohm

Hukum Ohm urang nyebutkeun yén arus ngaliwatan konduktor antara dua titik anu langsung sabanding jeung tegangan sakuliah dua titik jeung tibalik sabanding jeung lalawanan tina konduktor,
mana atuh - kakuatan arus listrik, U - tegangan, R - lalawanan tina konduktor