Tambahkeun ka paporit
 
Angkat ti paporit

Triangle kalkulator

Triangle kalkulator ngitung jeung manggihan: sudut, sisi, wewengkon sakabeh tipe a triangles. Ngitung: segitiga katuhu, segitiga sided, segitiga isosceles jeung segitiga equilateral.
Tuliskeun 3 nilai béda, contona 2 sisi jeung 1 sudut, atawa 3 sisi, teras klik tombol ngitung, pikeun ngitung sisi séjén, sudut jeung wewengkon segitiga teh.
Unit Angle:
  
Triangle kalkulator ° ° °