Tambahkeun ka paporit
 
Angkat ti paporit

Tanggal alatan kalkulator

Tanggal alatan kalkulator ngidinan Anjeun pikeun ngitung ditaksir tanggal alatan anjeun orok, tanggal konsepsi jeung istilah kakandungan kiwari.

Asupkeun inpo ngeunaan periode menstruasi Anjeun keur ngitung tanggal jeung konsepsi alatan tanggal Anjeun

Tanggal poé kahiji haid pamungkas (dd.mm.yyyy)
Rata-rata panjang siklus haid:
(Ti 22 nepi ka 45, biasana 28)
Poé
Rata-rata lilana fase luteal:
(Ti 9 ka 16, mindeng 14)
Poé
Tanggal alatan estimasi Anjeun diitung ku cara nambahkeun 280 poé (40 minggu) pikeun poé munggaran periode menstruasi terakhir (asumsina daur 28 poé). Inget yen tanggal alatan Anjeun an estimasi. Unggal kakandungan unik jeung orok anjeun bakal datang lamun éta siap. Poé konsepsi nyaéta poé nalika orok Anjeun ieu katimu. tanggal konsepsi diitung ti kakandungan tanggal alatan.