Tambahkeun ka paporit
 
Angkat ti paporit

Kubus rumus volume kalkulator

Kubus rumus volume kalkulator ngidinan Anjeun pikeun manggihan volume cukang, ku rumus, ngagunakeun panjang ujung cukang sacara.

Tuliskeun panjang an tepi (H):

Volume cukang

Kubus nyaeta bentuk geometri tilu-dimensi bounded ku genep rupa pasagi, facets atawa sisi, kalawan tilu pasamoan di unggal vertex.
Formula pikeun volume cukang: V = H3,
V - volume cukang, H - panjang tepi ka