Tambahkeun ka paporit
 
Angkat ti paporit

Kalkulator beurat idéal

Kalkulator beurat idéal ngidinan Anjeun pikeun ngitung beurat awak idéal pikeun awewe jeung lalaki di gumantungna umur Anjeun, jangkungna jeung tipe awak.

Tuliskeun parameter Anjeun keur ngitung beurat idéal

Jaman: Taun
Jangkungna:
 
Tipe awak:
Hasilna:  
Pikeun ngitung beurat ideal dipaké jangkungna, tipe awak jeung umur. Contona, pikeun manusa jeung tipe awak normal, ngora ti 40 taun, beurat kudu sarua jeung jangkungna dina sentimeter dikurangan 110, jeung kolot tuluy 40 taun - jangkungna dina sentimeter dikurangan 100.