Tambahkeun ka paporit
 
Angkat ti paporit

Roda jeung ban ku model mobil

Standar (ukuran pabrik) ban jeung disk tabel ku make mobil jeung model. Anjeun tiasa manggihan naon ban jeung disk ukuran cocog mobil Anjeun, milih standar (disarankeun) jeung diidinan ukuran. Kabayang disk offset, otomatis pangeboran disk, ukuran otomatis disk.