Tambahkeun ka paporit
 
Angkat ti paporit

Fraksi kalkulator. Nambahan, subtracting, ngalikeun, ngabagi fraksi.

Fraksi kalkulator bisa ngitung operasi math jeung fractions jeung nomer dicampur, saperti nambahan, subtracting, ngalikeun, subtracting jeung ngurangan fraksi.
Pikeun ngitung jumlah, pangurangan, kalikeun jeung ngabagi dua fractions, asupkeun numerator, pangbagi, integer bagian fraksi, sarta milih operasi tina daptar. Tuliskeun tanda negatif sabagian integer of fraksi, upami perlu.