Tambahkeun ka paporit
 
Angkat ti paporit

Daya listrik waktu énergi kalkulator

Listrik tanaga power waktu kalkulator ngidinan Anjeun pikeun ngitung jumlah fisik saperti Daya listrik, énergi listrik, waktu, jeung dependence maranéhanana ti saban séjén.

Ngitung daya, énergi atawa waktu

Time (T): Detik
Énergi (W): Joules
Daya listrik nyaéta laju konsumsi énergi dina sirkuit listrik. P = W / T - daya Electric sarua jeung konsumsi énergi dibagi ku waktu konsumsi