Tambahkeun ka paporit
 
Angkat ti paporit

Beurat kalkulator

Beurat kalkulator ngidinan Anjeun pikeun ngitung indéks awak massa ku Quetelet, hiji beurat ideal ku Brock, hiji tipe konstitusi (indéks Solovyov), sarta asupan kalori awak Anjeun per poé.